Spartacus: két érem a hétvégi versenyekről

Rácz Richárd és Surányi Martin is sikeresen szerepelt hétvégi versenyeiken, két érmet szállítva az Orosházi Spartacus Birkózó Klubnak.

Kecskeméten rendezték május 19-én a felnőtt szabadfogású birkózók országos bajnokságát, ahol a Spartacust még juniorkorú versenyzője, Rácz Richárd képviselte. Súlycsoportjába, az 57 kilósok közé heten mérlegeltek, az idei évtől újdonságnak számító Nordic-System eljárás szerint lettek a csoportok kialakítva.

Ezt sikerült is megnyernie, így a másik csoport másodikjával elődöntőzhetett, amit szintén sikerrel abszolvált. A döntőben ugyan pontozásos vereséget szenvedett, így a második helyen végzett, de ismét sikerült fiatalon a felnőtt mezőnyben bizonyítania.

Rácz Richárd a második helyen zárt (Fotó: OSBK)

Ugyanezen a napon Surányi Martin is szőnyegre lépett, ő Zentán indult el a szerb junior országos bajnokságon. Súlycsoportjába nyolcan mérlegeltek, Martin magabiztos birkózással gázolt át a mezőnyön. Döntő mérkőzését tussal, a többit pedig technikai tussal nyerte meg, így aranyéremmel zárt.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás