- hirdetés -

Újabb fordulót rendeznek a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas Szarvason, az OMTK-ULE Kétegyházán lép pályára vasárnap.

A Rákóczi Vasas tét nélküli mérkőzést játszik vasárnap Szarvason. A telepiek bebetonozták magukat a 6. helyre, innen már nem tudnak továbblépni.

Szarvasi FC – Rákóczi Vasas SE (Szarvas, május 20. 17 óra)

– Vasárnapi ellenfelünk bravúros győzelmet aratott a bajnokesélyes Méhkerék ellen, ami azt jelzi, hogy jó formában van, így még esélye van a harmadik hely megszerzésére. Csapatom becsülettel dolgozik és mindent meg fog tenni egy jó eredmény eléréséért – nyilatkozta a mérkőzés előtt Gyimesi András edző.

A találkozó játékvezetője: Mezei Máté (Bozó Norbert, Kovács Krisztina).

Az OMTK-ULE 1913 együttesére kemény mérkőzés vár vasárnap délután.

Mazántól (fehérben) várják a gólokat a szarvasi mérkőzésen (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Kétegyháza – OMTK-ULE 1913 (Kétegyháza, május 20. 17 óra)

– A héten véget ért a kupaszereplésünk, ezért mostantól maximálisan a bajnokságra tudunk koncentrálni. Sajnos több játékosunk is kisebb-nagyobb sérülést szenvedett az elmúlt mérkőzéseken, ezért nagy valószínűséggel nem tudunk a megszokott összeállításban játszani. Azon dolgozunk, hogy játékra alkalmas állapotba tegyük az érintetteteket, de sajnos nagyon kevés idő áll rendelkezésünkre, ezáltal nagyon nehéz dolgunk lesz az otthonában stabil Kétegyháza ellen – latolgatta az esélyeket Czollner Gábor vezetőedző.

A keret: Marunák, Téglás, Szabó, Futaki, Kovács, Lestyán, Barna, Elekes, Simon, Kasza, Buza, Fehér, Kiss, Pelle, Dobi.

Sérüléssel bajlódik: Sindel, Mucsi, Szabó Á., Deli, Fejes.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Pájer Tamás. Rakonczás Zsolt).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.