Péntektől ismét kalandozhatunk

Újra megnyílik Orosházán az Alföld Gyöngye Kalandpark.

A különleges élményekre vágyó érdeklődők hamarosan újra élvezhetik az Alföld Gyöngye Kalandpark nyújtotta egyedi kihívásokat, hiszen május 18-tól újra látogatható a szálloda közvetlen szomszédságában található kalandpark, amely egy 50 hektáros ősparkban fekszik.

A kalandparkban található egy összefüggő, 800 méter hosszú pálya, ügyességi akadályokkal és tizenöt csúszó elemmel, melyen kötélen függő, és drótköteles akadályok váltják egymást.

Péntektől ismét látogatható a kalandpark (Fotó: Püspöki Zsolt)

A kalandparkon kívül még két külön akadály próbálható ki. Az egyik a mászófal, amelyre mászófán, egy kötélhágcsón és egy kötéllétrán kell felmászni. A másik feladat egy rekeszépítés, ahol magunk alá bepakolt rekeszeken kell feljebb jutni egy moderátor segítségével, aki biztosít mászás közben.

A kalandpark május tizennyolcadikától, június tizenhetedikéig pénteken, szombaton és vasárnap várja az érdeklődőket. További információk az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont oldalán olvashatók.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás