Eötvös DPSE: négy aranyérem az emlékversenyről

Ezúttal is sikeresen szerepeltek az Eötvös DPSE asztaliteniszezői. Különböző korosztályokban négy aranyérmet nyertek a klub versenyzői Árpádhalmán.

Árpádhalmán rendezték a XIII. Rózsa Ferenc Emlékversenyt, ahol az Eötvös DPSE asztaliteniszezői több szép serleggel és éremmel gazdagodtak. Különböző korosztályokban négy első és egy harmadik hellyel térhettek haza egyénileg, de a Farkas-Gabnai duó is kitett magáért a párosversenyek során, egy újabb bronzéremhez segítve az egyesületet.

Egyénileg a 18 évesek korcsoportjában az Eötvös DPSE két újonc korú asztaliteniszezője is dobogóra állhatott, Gabnai Csongor az első, Tóth Kristóf a harmadik helyen végzett. A 19-55 év közöttiek korosztályában is orosházi győzelem született, Farkas Rudolf révén, de a 65-75 évesek között versenyző Nyári László is az első helyen végzett. Farkas Rudolf ráadásul az összevont korcsoportok versenyének az aranyérmét is megszerezte.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás