- hirdetés -

Mindkét csapatunk hazai környezetben játszik a hétvégén. Az OMTK-ULE szombaton a Mezőkovácsházát, a Rákóczi vasárnap a Körösladányt fogadja.

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban az elmúlt fordulóbeli ULE-győzelem következtében három pontra csökkent a listavezető Nagyszénás előnye, az orosháziak több pontot már nem herdálhatnak el céljaik elérése érdekében.

OMTK-ULE 1913 – Mezőkovácsházi TE (ULE Sportcentrum, május 12., 19 óra)

– A kovácsháziak a rájátszásra komoly energiákat mozgósítanak, ezért cseppet sem lesz könnyű dolgunk, még a hazai környezet nyújtotta előnyöket kihasználva sem. Remélem, sikerül hasonló játékkal előrukkolnunk, mint az előző héten és magabiztosan haladni tovább a kitűzött célunk felé – nyilatkozta a csütörtöki edzés előtt Czollner Gábor edző.

Az OMTK-ULE kerete: Marunák, Téglás, Szabó N, Futaki, Deli, Lestyán, Elekes, Barna, Simon, Sindel, Kasza, Szabó Á., Buza, Fehér, Kovács, Pelle, Kiss, Dobi.

Eltiltott: Mucsi (5 sárga lap)

A mérkőzés játékvezetője: Bálint Zoltán (Nagy Zoltán, Szabó Csaba Pál).

Nehéz mérkőzés vár a Rákóczira vasárnap (Fotó: Pirer Kata)

A megyei I. osztályban a Rákóczi Vasas hazai pályán fogadja vasárnap a Körösladányt.

Rákóczi Vasas SE – Körösladány (Rákóczitelep, május 13., 17 óra)

– Csapatom fegyelmezetten és harcosan játszott a bajnok otthonában az előző fordulóban, ha ezt tudjuk folytatni és élünk a lehetőségeinkkel, akkor sikeresek lehetünk, amit egy dobogóért küzdő csapat ellen kell véghez vinnünk – nyilatkozta pénteken Gyimesi András edző.

A heti hiányzók: Tasi továbbra is maródi, Dudás sárga lapok miatt, Bálint Dávid munkahelyi elfoglaltság miatt nem áll a csapat rendelkezésére.

A tervezett kezdő csapat: Tóth – Boros, Ludányi, Németh, Kiss, Kánya, Vili, Sajti, Kolozsvári J., Bogár P., Mazán.

A mérkőzés játékvezetője: Fekete Zoltán (Kepka Roland, Halma Sándor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.