- hirdetés -

A rájátszás újabb fordulóját rendezték a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas vasárnap délután a listavezető Méhkerék otthonában 2-0-s vereséget szenvedett.

A Rákóczi a bajnokaspiráns otthonába látogatott vasárnap délután. A bajnokságban még nem termett babér a telepiek számára a listavezető ellen, ezúttal sem.

  • Vasárnap a bajnokjelölthöz megyünk, rendkívül nehéz mérkőzésre számítunk, de mindent meg fog tenni csapatom a jó eredmény eléréséért – nyilatkozta az elutazás előtt Gyimesi András edző.

 Méhkeréki SE–Rákóczi Vasas SE               2 – 0           (1 – 0)

Méhkerék, 290 néző. V.: Baráth János (Petrovszki György, Bozó Norbert).

Méhkerék: Berényi – Boros, Wéber, Szabó Cs., Komlósi – Kovács Gy., Krajcs, Nagy G. – Vass, Popovics, Sztojka. Cserék: Csizmadia, Ruzsa Sz., Fülöp, Bagyinszki, Juhász. Edző: Bíró Róbert.

Rákóczi Vasas: Tóth K. – Kiss Z., Ludányi, Németh, Sajti – Vili, Kánya – Boros, Dudás, Bogár – Mazán. Cserék: Lipcsei, Lunczner, Kolozsvári J., Egry, Kolozsvári Cs. Edző: Gyimesi András.

A korai vezetés tudatában a hazaiak nem erőltették a támadásvezetést, a Rákóczi tudatosan lassítva a játékot szenvedett vállalható vereséget.

A gólok története:

A 12. percben Komlósi 20 méteres, jól eltalált lövése kötött ki a hálóban, 1-0. A 79. percben kapu előtti kavarodás végén Szabó Cs. talált a kapuba, 2-0.

Gyimesi András: Nagy mezőnyfölényben játszott a Méhkerék, de fogást nehezen talált rajtunk, ezért dicséret illeti a mi csapatunkat is.

A Rákóczi Vasas SE május 13-án a Körösladányi MSK csapatát fogadja Rákóczitelepen. A találkozó kezdési ideje: 17 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.