- hirdetés -

Kilenc egyesület, mintegy 250 ifjú aerobik versenyzője 106 versenyszámban mérte össze tudását múlt szombaton az Eötvös-csarnokban. Először rendezett ekkora aerobik kupát a CSIKO-BOAT SE Orosházán, melyen szépen szerepeltek a hazai versenyzők.

Nem állhat mindenki a dobogó legfelső fokára, de itt mindenki legyőzheti önmagát. A legfontosabb, hogy a versenyzők elmondhassák, megtettek mindent a sikerért – ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg Csiki Csaba, az első országos Rebi Fitness  Aerobik Kupa védnöke a május 5-i nagyszabású sportrendezvényt. 

Erős mezőny gyűlt össze az első Rebi Fitness Kupán (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Dávid Zoltán polgármester is köszöntötte a városi sportcsarnok lelátóit megtöltő szülőket, illetve a versenyzőket. Kiemelte, elismerésre méltó a a CSIKO-BOAT edzője Csiki Rebeka munkája, amit a fiatalokkal közösen végeznek a hétköznapokban.

A rangos megmérettetésen kilenc egyesület, mintegy 250 sportolója, 106 versenyszámban küzdött a csillogó érmekért. A hazaiak edzője szerint kiváló felkészülésnek bizonyult a hétvégi Magyar Kupa második fordulójára.
– Erős mezőny gyűlt össze, hiszen többnyire Magyar Kupában szereplő csapatok is neveztek. Mellettük természetesen kezdők is részt vettek. Mi 62 fővel képviseltük Orosházát és az egyesületünket – mondta a kezdés előtt Csiki Rebeka. Hozzátette, szeretné ha csapatának tagjai a maximumot hoznák ki magukból.

Nagy sikert aratott a kis orosháziak fellépése (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A fiatal edző kívánsága teljesült, hiszen az élvonalban végeztek több kategóriában. Kiemelte, hogy a kezdőktől a rutinosabb lányokig fegyelmezetten, az edzésen megbeszéltek szerint teljesítettek. Elmondta, apró hibák voltak, de látja miben kell még fejlődni ezért dolgoznak majd a jövőben.

– Összességében nagyon jól sikerült a rendezvényünk, ezt a vendég egyesületek visszajelzéseiből is tapasztaltam. Külön kiemelték a jó hangulatot, és érződött, hogy minden a gyerekekről szólt. A szülőkkel közösen rengeteget dolgoztunk, hogy minden ilyen gördülékenyen és problémamentesen működjön – értékelt az orosházi tréner.

A CSIKO-BOAT SE eredményei

Óvodás korosztály: 2.hely
Ch up4 csapat: 1.hely
Ch up2 trió: 1.hely
Ch up4 amatőr : 4.hely

Amatőr vegyes: 1.hely
Ba up1 egyéni: 2.hely
Ch up4 egyéni : 1.Hely, 2.hely, 4.hely
Ch up2 csoport: 2.hely és 4.hely
Ba up2 egyéni 3.hely
Ba up2 páros: 1.hely
Ch up3 csoport 4.hely

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.