- hirdetés -

Két mérkőzés van hátra az idényből, most vasárnap Szentendrére látogat az ONKC. Egy újabb kiesés ellen küzdő csapattal játszik a női kézilabdacsapat, ezért tanulniuk kell a múlt heti találkozóból. Ezúttal sokkal jobb védelemre lesz szükség.

Jó formában van az OXXO Energy Orosházi NKC, utoljára februárban hagyták el Dancsó Dalmáék vesztesen a pályát. Legutóbb Hajdúnánás ellen játszotta gólzáporos mérkőzést, nagy fegyvertény, hogy a lelkesen küzdő hajdúságiakat gyengébb teljesítménnyel is két vállra fektették.

Vasárnap ismét a tabella hátsó régiójában lévő együttessel találkoznak. A Szentendre ellen az ősszel kilenc góllal győztek, mégsem szabad kiindulniuk abból a találkozóból, hiszen a múlt héten nagy bravúrt végrehajtva nagyon fontos pontokat szerzett a Pest megyei gárda Hódmezővásárhelyen. Ennek intő jelnek kell legyen Papp László tanítványainak.

– A múlt hétvégén védekezésünk hagyott kivetni valót, amit nem engedhetünk meg magunknak Szentendrén. Biztos motiváltan fognak pályára lépni ellenünk, nem lesz könnyű mérkőzés, de erőt meríthetünk az elmúlt időszakból – foglalta össze a találkozó előtt gondolatait Papp László.

A mérkőzést május 6-án, 18 órától Szentendrén kezdik a csapatok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.