Anyának lenni egy igazi misszió

Kandász Andrea, a Szülőszoba műsor-vezetője érkezett Orosházára, hogy az anyaságról, nőiességről és párkapcsolatokról beszélgessen. A Petőfi Művelődési Központ színházterme közel két órára igazi Tere-fere délutánná varázsolódott.

Kandász Andreát talán nem kell senkinek bemutatni, a televíziós műsorvezető, szerkesztő-riporter, producer és szociológus olyan országos műsorokban vált híressé, mint a Kalandjárat, Big Brother, Tények, Napló vagy éppen a tegnapi beszélgetéshez kapcsolódó Szülőszoba sorozat. Utóbbi műsorhoz kapcsolódva tartottak kerekasztal-beszélgetést az orosházi Petőfi Művelődési Központban, ahol orosházi szakemberekkel, de mindenekelőtt édesanyákkal beszélgettek az élet egyik legkeményebb – és egyben legörömtelibb – kihívásáról, az anyaságról.

 

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői Pesics Zsuzsanna, pszichológus és Hári Anikó, kineziológus voltak, a Tere-ferét  B. Imre Julianna moderálta.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás