- hirdetés -

Békés megye egyik legnagyobb személygépjármű márkakereskedése, a Meszlényi – Autó Kft. kínálata a Hyundai márkával bővült. A környezetbarát technológiák úttörőjének számító Hyundai hivatalos Békés megyei képviselete továbbra is magas szakmai színvonalon, ügyfélközpontú gondolkodásmóddal és professzionális kiszolgálással várja vásárlóit a békéscsabai kereskedésében. (x)  

A Meszlényi – Autót talán senkinek sem kell bemutatni: Békés megye útjain számos Renault, Citroen, Toyota, Lexus, Dacia és LADA típusú gépjárműveken megtalálhatjuk cégük nevét. Mindez nem véletlen, hiszen az 1994-ben Békéscsaba belvárosában, még Renault márkakereskedésként indult családi vállalkozása mára megyénk egyik legnagyobb piaci részesedését magáénak tudó autókereskedője. Mindehhez természetesen olyan szakértelemre és elhivatottságra volt szükség, amelyet még Nyugat-Európában is megirigyelnének. A Meszlényi – Autó tizenhárom évvel ezelőtt költözött a békéscsabai Almás Ipari Parkba, ahol már minden forgalmazott autómárkának megvan a saját épülete. Kínálatuk áprilisban a Hyundai márkával bővült. A dél-koreai autógyártó mindig is nagy hangsúlyt fektetett a környezetbarát technológiák alkalmazására: ennek egyik fázisa volt, hogy a Hyundai teljes mértékben elkötelezte magát a vízalapú festékek mellett, továbbá csökkentették a visszamaradó szennyező anyagok mennyiségét és a veszélyes elemek alkalmazását. Manapság egyre nagyobb figyelem irányul a széndioxid-kibocsátás csökkentő technológiákra is: a szöuli központú vállalat hatalmas összegeket fordít kutatás-fejlesztésre, melynek köszönhetően már olyan motorkínálattal rendelkezik, amely könnyedén teljesíti az Euro 6 normákat, miközben kiemelkedően gazdaságos fogyasztási eredményeket produkál. S hogy miért érdemes a Hyundait választani? Három frázisban összefoglalható: jó hírnév, kiváló minőség és megbízhatóság.

Az összes Magyarországon forgalmazott Hyundai modell elérhető a Meszlényi – Autónál

—Különös örömmel fogadtuk a Hyundai-t, egy olyan gyártót, akiről köztudott a pontos, precíz, környezettudatos működés, mely megmutatkozik gyors ütemben növekvő piaci részesedésében is —értékelte a  bővülés felé tett újabb lépést Meszlényi György, ügyvezető-igazgató. Mint elmondta, autókereskedésükben a legkorszerűbb eszközök állnak rendelkezésre, bármilyen jellegű szolgáltatás, nyugat-európai színvonalú teljesítésére, legyen az karosszéria, fényező munka, műszaki vizsga, eredetiségvizsgálat, vagy teljes körű biztosítási ügyintézés, magasan képzett szakembergárda áll az ügyfelek rendelkezésére.  Az új gépkocsik mellett, használt-, illetve bérautó is elérhető a békéscsabai kereskedésben.(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.