- hirdetés -

Közel teltházzal zárt majd minden nap Gyopárosfürdő Gyógy-, Park-és Élményfürdő a május 1-jei hosszúhétvégén. Bár a parkfürdő csak május 25-én nyitja meg kapuit a turisták előtt, az élményfürdő szabadtéri medencéi már elérhetőek voltak ezen a hétvégén is, mely kiemelt úticél az ünnepi napokon.

A településrészen található szállodák szobáit már hónapokkal ezelőtt lefoglalták, míg a magánszállások is jól teljesítettek, leginkább két éjszakás foglalások voltak a jellemzőek – tudtuk meg Kiss Lászlótól a Jövő Építők TDM elnökétől. Elmondta, hogy a belföldi kemping szervezetek is elkezdték országjárásukat, az első állomások között Gyopárosfürdő szerepel, így a hétvégén rengeteg lakókocsi állt a kempingekben.

A tavaszi időszak minden korábbi mutatót túlszárnyalt, nagy várakozással készülünk a szezonra, mely május 25-én, pénteken veszi kezdetét. Ahogy mi is megírtuk korábban, kirobbanó számadatokkal zárta az első negyedévet Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdő- az elmúlt év hasonló időszakához képest negyven százalékkal növekedett a strandra látogatók száma, míg a szálláshelyek statisztikai mutatói is jelentősen emelkedtek.

Sokan választották Gyopárosfürdőt a hosszúhétvégén (Fotó: Püspöki Zsolt)

– Egyre több a Romániából érkező vendég, míg Szerbiából szervezett egynapos utazás formájában csoportok is érkeznek a fürdőbe. A kiegészítő szolgáltatások, mint a kalandpark és a Dottó kisvonat az előszezonban május 18-tól indulnak. Az itt tartózkodás ideje alatt a wellness-szolgáltatások és gyógyszolgáltatások a legkelendőbbek, a fürdőzés után a várost is előszeretettel látogatják az ide érkezők – fogalmazott Kiss László.

Hozáttette, hogy a nyári nagy rendezvénysorozat, az Orosházi Nyár 2018-as programjai csak most következnek. A Hősök live, illetve Majka, Curtis és a Ők nagykoncertjével május 18-án indul a város főterén. Ennek keretében öt helyszínen négy hónap alatt harminc élő koncert és száz programelem ingyenesen várja a látogatókat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.