- hirdetés -

Újabb sikeres pályázatával tovább öregbítette a Táncsics Mihály Gimnázium hírnevét az iskola 10. B osztályos tanulója, Halter Luca.

Alig egy hónapja az SZTE Móra Ferenc Szakkollégium Móra Tehetséggondozó Tagozat tudományos cikkíró pályázatán ért el második helyezést a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos cikkével a Táncsics Mihály Gimnázium tanulója, Halter Luca.

A fiatal lány rövid időn belül újabb sikert ért el. A Szegedi Tudományegyetem ugyanis újabb pályázatíró versenyt hirdetett. Az egyetem Hódmezővásárhelyi Mezőgazdasági Karának megmérettetésén, a „Gazdálkodj okosan” nevű pályázaton a Táncsics 10. B osztályos tanulója az első helyen végzett.

Halter Luca (első sor, jobbról a második) a többi díjazottal, szaktanáraikkal és dr. Horváth József dékánnal (Fotó: iskola)

Nyereménye ezúttal egy 100 ezer forintos ösztöndíj, melyet majd a kar hallgatójaként fog megkapni, valamint egy ajándékcsomag volt. Pályázata elkészítésében ezúttal is Francziszti László nyújtott neki szakmai segítséget. A díjat Dr. Horváth József, a kar dékánja adta át neki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.