- hirdetés -

Újabb fordulót rendeztek a hétvégén a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE idegenben lépett pályára, Kevermesen hullajtott pontokat.

A 60 pontos ULE látogatott a 30 ponttal rendelkező kevermesiekhez. A találkozó esélyese az Orosháza volt, ami a pályán sajnos nem realizálódott.

– A legutóbbi kevermesi látogatásunk nem tartozik a legkellemesebb élmények közé. Azóta úgy néz ki, hogy végre sikerül háttérbe szorítanunk az idegenben tapasztalható hátráltató körülményeket és csak a játékkal foglalkozunk. Szeretnénk a mostani mérkőzésen is helyükre tenni a dolgokat és a két csapat közötti különbségnek realitást adni – nyilatkozta két nappal a találkozó előtt Czollner Gábor edző.

A tréner kívánsága nem teljesült, a kevermesi atmoszférát nem tudta kompenzálni az orosházi csapat.

Kevermes SE – OMTK-ULE 1913         2 – 2          ( 1 – 1 )

Kevermes, 100 néző. V.: Hajdú Dávid (Ancsin Zoltán, Varga Áron)

Kevermes: Lantos Z. – Povázsai, Tomonicska, Kukla L., Rung, Túró (Héjjas), Pain, Kovács J. (Kócs), Kukla D., Ottlakán, ifj. Bauer. Edző: Lantos Zoltán.

Orosháza: Marunák – Deli, Mucsi, Barna (Fejes), Kasza (Buza), Szabó N., Simon, Futaki, Elekes, Sindel, Lestyán. Edző: Czollner Gábor.

A 11. percben váratlanul Kukla góljával a hazaiak szereztek vezetést, 1-0. Tíz perccel később jött a válasz, Sindel talált a hálóba, 1-1. A mérkőzés derekán megfordította az állást az ULE: A 70. percben ismét Sindel volt eredményes, 1-2. Egy újabb figyelmetlenség és két perc múlva újra „egál” volt az eredmény: A 72. percben Pain góljával alakult ki a végeredmény, 2-2.

Czollner Gábor: A mai mérkőzésnek egy pozitívuma volt, méghozzá az, hogy ha minden jól alakul, akkor többet nem kell a kevermesi környezet vendégszeretetét élveznünk.

A 2. helyen álló OMTK-ULE 1913 csapata május 5-én, 17 órakor a listavezető Nagyszénást fogadja az ULE-Sportcentrumban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.