- hirdetés -

Péntek este a szentesi Same Old Story zenekar látogatott el a Rock Klubba. A csapat sikerrel lépett fel már a ViharsaRock Fesztiválon is, így tudtuk, hogy remek esténk lesz.

Igen, a történet ugyanaz, egy tapasztalt zenészekből álló zenekar vérbeli profi műsorát kaptuk. A Karib tengeren, hajókon dolgozó zenekar éppen szabadságon volt, így szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy újra ellátogattak hozzánk. Nagyon jól nyomták, a dalokat a maguk képére formálták, és megmozgatták a közönséget.

Jöttek olyan darabok mint a Black Betty, a Radar-szerelem a Golden Earringtől, Black Sabbath (Wicked world), és a koncert csúcspontja a két Beatles-nóta átirata. A remek volt a Led Zeppelin-blokk is. Aztán megmutatták, hogy a Police és a Dire Straits zenei világa sem áll tőlük messze.

Színvonalas zene és remek hangulat jellemezte a koncertet (Fotó: Rock Klub)

– Többször hallom a városban azt, hogy nem nagyon lehet minőségi rockzenét hallani, általában az a panasz, hogy ritkán jönnek ilyen zenekarok városunkba. Hát most itt volt egy sokak számára ismeretlen formáció, és láthatóan nagy kedvvel és profi megszólalással szórakoztattak bennünket. Ezért is érdemes ellátogatni a Pacsirta utcai Rock Klubba, ahol májustól kezdve szinte minden hétvégén tartalmas programokat kínálnak – mondta a klub vezetője.

A klubkoncertek élőzenéje még mindig hordozza magában a lángot, mely sohasem fog kihunyni, ha ilyen zenekarok táplálják, mint a Same Old Story.

A Rock Klub programjában a hétvégén folytatódik a Zenészportré sorozata, melyben ezúttal egy orosházi dobos, Szabó Géza mutatkozik be, majd májusban fellép a Spektrum PRT, a Bagaméri Projekt, a Blues & Roll zenekar, plusz zenés beszélgetős műsorunkban vendégül látjuk Borsodi Lászlót, a Csabai Csípős Blues Club vezéregyéniségét, a Borsodi Blues Collective gitárosát.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.