- hirdetés -

Elkészítették a Békés Megyei Kupa 4. fordulójának sorsolását. A négy közé jutásért az OMTK-ULE labdarúgó csapata a Vésztőt fogadja.

Az MLSZ területi igazgatóságán az elmúlt héten nyilvános keretek között sorsolták ki a labdarúgó Békés Megyei Kupa 4. fordulója párosítását. A nyolc állva maradt csapat négy párban csatázik majd az elődöntős helyekért, a továbbjutó csapatok már anyagi díjazásban is részesülnek.

Pásztor József, az egykori békéscsabai válogatott labdarúgó közreműködésével történt a sorsolás. Érdekessége, hogy összekerült egymással a megye I. osztályban is rivalizáló Méhkerék és a Körösladány. A procedúra technikai részéhez tartozik, hogy ettől a körtől megszűnt a területi elven működő észak-déli csoportbontás, illetve a megye-egyes együttesek kiemelése, ezáltal bárki bárkivel összekerülhetett.

Az OMTK-ULE 1913 csapata a megyei I. osztályú Vésztővel mérkőzik Orosházán.

  • Természetesen örömmel vettük tudomásul, hogy újból egy magasabb osztálybeli ellenfél ellen kell megmérkőznünk. A hazai környezet nyújtotta előny miatt mindenképpen továbbjutásra számítunk-nyilatkozta bizakodva Czollner Gábor edző.

A találkozókat május 9-én, szerdán 17 órától játsszák. Az ULE-Vésztő mérkőzés időpontja egyeztetés alatt.  A Nagyszénás Ifi Kupa kötelezettsége miatt egy héttel később, május 16-án fogadja a Mezőberényt. A párharcok győztesei május 23-án vívják majd az elődöntőket.

A 4. forduló párosítása: Gádoros SE–Mezőhegyesi SE, OMTK-ULE 1913–Vésztői SE, Méhkeréki SE–Körösladány MSK, Nagyszénás SE–Mezőberényi LE.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.