- hirdetés -

A rájátszás 3. fordulóját rendezték a II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 labdarúgó csapata rangadót nyert Újkígyóson.

A 2. helyen álló hazaiak fogadták a 3. helyezett OMTK-ULE gárdáját a megyei II. osztályú bajnokság Déli-csoportjában. A csapatokat két pont választotta el egymástól.

  • Az ellenfelünk eddig veretlenül vette a rájátszásban az akadályokat. Ha versenyben akarunk maradni a bajnoki címért, akkor ponttal, de leginkább pontokkal kellene hazatérnünk. Az biztos, hogy az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünket meg kell kétszereznünk a siker érdekében – nyilatkozta a mérkőzés előtt Czollner Gábor edző.

Újkígyós FC–Orosházi MTK-ULE 1913        2 – 6      (1–2)

Újkígyós, 170 néző. V.: Szelezsán György (Pájer Tamás, Baráth János)

Újkígyós: Kun – Kocziha, Gazsó, Séllei, Becsei, Szabó Z., Danczik, Kovács P., Zsuzsa, Horváth B., Török Sz. Cserék: Rácz, Sas, Varga P., Csatlós, Horváth G., Oláh T., Horváth Z. Játékos-edző: Szabó Zoltán.

Orosháza: Marunák – Deli, Mucsi (Fehér), Szabó Á.(Kiss G.), Kasza, Szabó N., Simon, Futaki (Pelle), Elekes, Sindel, Lestyán (Fejes). Edző: Czollner Gábor.

A 6. percben a hazaiak részéről Szabó Z. öngólt vétett (0-1), a találat megnyugtatta az orosházi játékosokat. A 42. percben Sindel találatával már 0-2 állt a képzeletbeli eredményjelző táblán. A hazaiak részéről Becsei a 45. percben szépített (1-2), ismét nyílttá téve a mérkőzést. A második játékrészt álomszerűen kezdte az ULE. A 47. percben Mucsi (1-3), a 49. minutumban Sindel szerzett gólt (1-4). A 68. percben Horváth B. szépített (2-4), majd a mérkőzés derekán újabb orosházi gólok következtek. A 75. percben Sindel (2-5), egy perc múlva Fehér talált a hálóba (2-6).

Czollner Gábor: Kiléptünk végre a saját árnyékunkból és idegenben is magabiztosan teljesítettünk. Nagyon fontos volt a mai győzelem. Gratulálok az újabb bemutatkozó fiatal játékosunknak, Fehér Bencének, aki góllal hálálta meg a belé fektetett bizalmat.

Az OMTK-ULE április 29-én, 17 órakor Kevermesen lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.