- hirdetés -

Komoly mérkőzés vár az NB I/B-s bajnokság következő fordulójában az orosházi női kézilabdázókra. Felnőttjeink a pontvadászat egyik legerősebbjéhez, a Szent István OTP együtteséhez látogatnak április 21-én.

A fővárosiak nagy játékerőt képviselnek, több rutinos és nemzetközi rutinnal is rendelkező kézilabdázókat tudhatnak a soraikban. Elég megemlíteni Tápai Szabinát, vagy a tavalyi bajnokság gólkirálynőjét Drávai Gyöngyit. Ismerős arc is felfedezhető a következő ellenfél soraiban, hiszen az előző félévben még az OXXO Energy Orosházi NKC együttesét erősítette Tobak Luca is. A beálló fővárosi mezben kilenc mérkőzésen 19 gólt jegyezhet eddig.

Tavasszal a SZISE több váratlan pontvesztésbe is beleszaladt, a tavaszi szezonban eddig háromszor hagyták el vesztesen a pályán. A legfájóbbak minden bizonnyal két fordulóval ezelőtt hazai pályán a Nyíradony, illetve a múlt heti hódmezővásárhelyi kétgólos kudarc.

Ez nem szabad elaltassa a mieinket, annak ellenére sem, hogy egyre jobb formában játszanak Vörös Bettináék. Öt forduló óta nem találtunk legyőzőre, és eközött a szegedi bravúr döntetlen is hatalmas lendületet adott, ahogy az be is bizonyosodott múlt szombaton a Pénzügyőr SE ellen.

– Az egyik legnagyobb- költségvetésű és játékerőt képviselő csapathoz látogatunk. Aki úgy tűnik lemondhat a bajnoki címről, de továbbra is harcban van a dobogóért. Bízom benne, hogy ellenük is kitart a lendület, amit az elmúlt találkozón szereztünk – fogalmazott a találkozó előtt Papp László vezetőedző a klub honlapján.

A találkozót 17 órától rendezik április 21-én a budapesti Építők Sportcsarnokban. A mérkőzést Lengyel Vivien és Sebestyén Fanni vezeti majd.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.