- hirdetés -

Egy zsákot rejtett el a férfi, melyben lopott dolgok voltak. A rendőrök szerda hajnalban érték tetten, a gyanú szerint több helyről lopott.

Lopással gyanúsítható férfit értek tetten a rendőrök április 18-án. A 37 éves S. Mátyás hajnal két óra körül bement egy ház udvarára és egy zsákba fémdolgokat pakolt össze. Hazafelé indult, majd útközben egy bokorba rejtette a zsákot, mert később kerékpárral akart visszamenni érte – írja a police.hu.

A rendőrök látták, miközben az üres telekre, a bokorhoz vitte a csomagot, többször megállt, figyelte, hogy látja-e őt valaki. Amikor a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei felszólították, hogy álljon meg, el akart futni. A rendőrök a Mátyás király utcában elfogták és előállították.

A rendőrsgég jelenlegi információi szerint S. Mátyás az elmúlt hónapokban Orosházán, Szentetornya városrészben több bűncselekményt is elkövetett. Az elfogását megelőző napon egy ház melléképületéből egy motoros fűkaszát vitt el. Emellett a gyanú szerint tavaly december 18-áról 19-ére virradó éjjel egy ház füstölőjéből házi hústermékeket lopott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit bűnügyi őrizetbe vette és a nyomozók vizsgálják, hogy összesen hány bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.