- hirdetés -

A rájátszás 3. fordulóját rendezik meg a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi Vasas hazai környezetben fogadja a Szarvasi FC csapatát, míg az OMTK-ULE rangadót játszik vasárnap Újkígyóson.

Két szebb napokat látott csapat mérkőzésére kerül sor szombaton Rákóczitelepen. Mindkét gárda a felsőházban szerepel, de sok örömük még nem volt a legjobbak között. A Rákóczi ezidáig nem lőtt gólt, a szarvasiak hálóját pedig legutóbb 14-szer zörgették meg a méhkeréki csatárok. Mindkét fél a hétvégi mérkőzéstől várja a pozitív változást.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Szarvasi FC (Rákóczitelep, április 21., 17 óra)

– Nagyon fontos, hogy ne tévesszen meg bennünket az ellenfelünk hétvégi fiaskója, hiszen egy jó csapatról van szó. Csapatom elszánt, becsülettel készülnek a srácok, szeretnénk pontot vagy pontokat gyűjteni a hétvégén. Tasi továbbra is sérült, és sajnos most is lesznek hiányzók munkahelyi elfoglaltságok miatt. Ennek ellenére bizakodóak vagyunk – nyilatkozta a mérkőzésre készülve Gyimesi András edző.

A mérkőzés játékvezetője: Benyovszki Zoltán (Gebei József, Fűri Imre)

Rangadót rendeznek vasárnap Újkígyóson. A 2. helyen álló hazaiak vendége lesz a 3. helyezett OMTK-ULE a megyei II. osztályú bajnokság Déli-csoportjában. A csapatokat két pont választja el egymástól, tehát orosházi győzelem esetén helyet cserélne a két gárda, ami a feljutás szempontjából sem mellékes.

Győzelemben bíznak Rákóczitelepen (Fotó: Rosta Tibor)

Újkígyós FC – OMTK-ULE 1913   (Újkígyós, április 22., 17 óra)

– Újabb sorsdöntő mérkőzéshez értünk. Az ellenfelünk eddig veretlenül vette a rájátszásban az akadályokat. Ha versenyben akarunk maradni a bajnoki címért, akkor ponttal, de leginkább pontokkal kellene hazatérnünk. Az biztos, hogy az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményünket meg kell kétszereznünk a siker érdekében – szűrte le az előző hetek tapasztalatát Czollner Gábor edző.

Várható keret: Marunák, Téglás (kapusok), Szabó N, Futaki, Lestyán, Deli, Fejes, Pelle, Kiss, Kovács, Elekes, Simon, Fehér, Szabó Á., Sindel, Kasza, Mucsi, Dobi.

Hiányzó/sérült: Lövei, Buza. Eltiltott: Barna Márton.

A mérkőzés játékvezetője: Szelezsán György (Pájer Tamás, Baráth János)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.