Toldi SE: újabb országos csúcsok

Bajnoki címeket szereztek az orosházi sportolók Siófokon, a női csapat a második helyen végzett.

Április 14-én, Siófokon rendezték meg a II. o. Raw Fekvenyomó Magyar Bajnokságot, melyen az Orosházi Toldi SE-t öt versenyző képviselte.

63 kg-ban Földvári Gabriella 75 kg-os nyomással a súlycsoport bajnokaként végzett, az abszolút díjazásban harmadikként zárt. 72 kg-ban ketten is indultak. Csurgainé Rúzs-Molnár Erika 85 kg-os sikeres nyomásával aranyérmes, és a verseny abszolút bajnoka lett. Ezen felül új masters1 országos csúcsot állított be.

Másodikként zárt az orosházi női csapat Siófokon (Fotó: Orosházi Toldi SE)

Pogány Andrea 77,5 kg-os eredményével a dobogó második fokára állhatott az egyéni és az abszolút értékelésben is. Schneider Erzsébet 70,5 kg-os fevekvenyomásával a 84 kg-os kategória aranyérmese, és megjavította a masters2 országos csúcsot. A női csapat a második helyet szerezte meg.

A férfiaknál Farkas Ádám 120 kg-ban három érvényes nyomással 170 kg-ot teljesítve a második helyen végzett a siófoki megmérettetésen.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás