Női foci: második helyen az Amazonok

Folytatódott a megyei női műfüves futsal bajnokság. A szentetornyai lányok veretlenül zárták a fordulót és továbbra is a 2. helyen állnak az összesített tabellán.

Békéscsabán a Mester Klubban rendezték a megyei női műfüves futsal bajnokság 13-14. fordulóját. A Szentetornyai Amazonokra két roppant nehéz mérkőzés várt, hiszen az éllovas Gyulai Amazonokkal, valamint a tavalyi bajnok Dévaványa együttesével játszott.  

A városunkat képviselő lányok ismét nem tudtak teljes létszámmal elutazni a mérkőzésekre, de akik vállalni tudták a játékot, azok derekasan helytálltak és sikerült veretlenül zárniuk a fordulót.

Ezzel az eredménnyel megőrizte a tabella második helyét az Amazonok.

Eredmények:

Gyulai Amazonok – Szentetornyai Amazonok 1-3

Gólszerzőink: Zvolenszki Vivien, Szabó Tünde, Zvolenszkiné Szlopóczki Julianna

Szentetornyai Amazonok – Dévaványa SE 5-5

Gólszerzőink: Zvolenszki Vivien (3), Szabó Tünde (2)

Zvolenszki Attila edző: Sikerült legyőznünk az idáig veretlen Gyulát, majd háromgólos hátrányból hoztuk döntetlenre a másik mérkőzést. Gratulálok a lányoknak, hogy volt tartásuk és nem adták fel.

A tabella állása:

1. Gyulai Amazonok 28 pont
2. Szentetornyai Amazonok    25 pont
3. Nagymágocs 23 pont
4. Dévaványa 18 pont
5. Mezőberény 17 pont
6. Wanted SC Békéscsaba 9 pont
7. Csorvás 6 pont
8. Kisújszállás 1 pont

A következő fordulót május 13-án rendezik Mezőberényben.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás