- hirdetés -

Szeszélyes időjárásra számíthatunk az előrejelzések szerint, amely a frontérzékenyeknek sem kedvez.

A hétfő a vasárnapi jó idő után borúsan indult. A hőmérő higanyszála maximum 22 Celsius fokig kúszik fel, a minimum 15 fok körül várható. A mérsékelt délnyugati széllökések 20 km/órásak, csapadék napközben várható. 

Április 17-én, 13 és 22 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben erősen felhős lesz az ég, csapadék elszórtan várható. A széllökések erőssége 12 km/órára mérséklődik. 

Eső, szél is várható a héten. Fotó: Rajki Judit

Szerdán felszakadozik, csökken a felhőzet, napközben napos idő valószínű, a hőmérséklet 15 és 23 fok között alakul. A szél napközben viharossá erősödhet, időnként 53 km/h-s is lehet, csapadék reggel előfordulhat, napközben nem valószínű.

Csütörtökön a napos idő 43 km/órás széllökésekkel társul, csapadék nem valószínű. A hőmérséklet 10 és 22 Celsius fok között várható. 

Április 20-án a hőmérséklet csökken a maximum várhatóan 22 fok lesz,és akár 9 fokig is hűlhet a levegő. A szél 39 km/órára mérséklődik, csapadék nem várható.

Szombaton derült lesz az ég, csapadék nem várható, a hőmérő higanyszála 24 fokig emelkedhet, a minimum 8 fok körül alakul. A széllökések várhatóan 15 km/órára csökkennek.  

Vasárnap napos idő ígérkezik, napközben néha beborulhat az ég. A hőmérséklet 10 és 21 Celsius fok között valószínű. Csapadék napközben előfordulhat, a szél 9 km/h körül várható. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.