Eötvös DPSE: megszorították a dobogóst

Hazai pályán maradt el az Eötvös DPSE-bravúr a Kiskunfélegyháza elleni bajnokin. Az orosháziak több szoros játszmát vívtak, mégis az esélyesebb vendégek szerezték meg a két pontot. A fiatalok a regionális  utánpótlás versenyen bizonyítottak.

Eötvös DPSE Orosháza I.—Félegyházi ASI 7-11
NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Orosházi győztesek: Kővári 3, Kaiser 2, Bakos 1, a Kaiser Kővári páros.

Az Eötvös DPSE április 14-én a Fürdő utcai teremben a tabellán jelenleg második helyet elfoglaló Félegyházi ASI együttesét fogadta az NB I keleti csoportjában. A párost az orosházi Kaiser Kővári páros nyerte, majd az egyéni küzdelmekben kijött a nagyobb játéktudás a Bács-Kiskun megyeiek javára.

Bakos Bendegúzék nem tudták megállítani a félegyháziakat (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ezzel az orosházi csapat 25 ponttal továbbra is a hatodik helyen áll a tízcsapatos másodosztály keleti csoporjában.

Regionális utánpótlás versenyt rendeztek Kecskeméten

A kecskeméti versenyen igazolt versenyzőként az U13-as korcsoportban három Eötvös DPSE versenyző  Gabnai Csongor, Farkas Tamás és Olasz Ádám elöszőr állhattak asztalhoz a rutinos mezőnyben. A négyfős csoportokból, egy győzelem volt a célkitűzés.

Az egyesület edzője, Schneider György szerint a több éve versenyzők között nem volt olyan egyszerű ezt megvalósítani. A három fiatal orosházi mégsem vallott szégyent, hizen egy-egy ranglista pontot szereztek.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás