- hirdetés -

A rájátszás 2. fordulóját rendezték a megyei II. osztályban április 14-én. Az OMTK-ULE 1913 csapata kicsit döcögős játékkal, de hozta a mérkőzést és a Nagyszénás pontvesztésével közelebb került riválisához.

– A kétegyházi csapat lehetőséget lát abban, hogy esetleg hazai környezetben mérjen ránk csapást. Ezt nem engedhetjük meg, ezért minden energiánkat erre az egy mérkőzésre összpontosítjuk – nyilatkozta az összecsapás előtti napon Czollner Gábor edző.

A csapat megfogadta edzője tanácsát, ha nem is tetszetős játékkal, de izgalom mentesen gyűjtötte be a három pontot.

Orosházi MTK-ULE 1913 – Kétegyházi SE     2–0     (2–0)

Orosháza, 120 néző. V.: Zahorán János.

Orosháza: Marunák – Lestyán, Futaki, Deli, Fejes, Elekes, Kasza, Barna, Simon, Sindel, Mucsi. Játszott még: Kiss G., Kovács, Pelle, Szabó Á.
Edző: Czollner Gábor.

Kétegyháza: Farkas – Szentgáli, Mikulás, Zemencsik, Bodnár, Dehelán, Gyulai, Kajári, Kasznár, Palacsik, Grósz. Játszott még: Igricz.
Edző: Árdeleán Demeter.

Gólszerző: Mucsi (9.), Sindel (44.).

Az ULE ragadta magához a kezdeményezést és már a 9. percben megszerezte a vezetést. Kasza mélységi passzát Mucsi átvette, majd két csel után lőtte a labdát 16 méterről a bal alsó sarokba, 1-0. Egy perc múlva a vendégek előtt adódott lehetőség, de Kajári elhibázta. A 13. percben Sindel került szembe a kapussal, Farkas védett. A 44. percben Simon-Sindel kényszerítő után Sindel lőtt a hálóba, 2-0.

Annyit adott ki magából a kék mezes ULE, amennyit kellett (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

A második félidőre a várakozás ellenére a vendégek lendülete nem tört meg, a mérkőzés színvonala viszont nem volt túl magas. Sok hiba, pontatlan átadás jellemezte a találkozó ezen szakaszát.

Az 54. percben a vendégek részéről Gyulai F. lőhetett szabadrúgást, Marunák szögletre mentett. A 62. percben Sindel 16 méteres lövése kerülte el centikkel a kaput. A 86. percben Szabó Áron közeli lövését ütötte szögletre a kapus.

Az OMTK-ULE ezen a mérkőzésen annyit adott ki magából, amennyi a magabiztos győzelemhez kellett.

Czollner Gábor: Az elmúlt heti vereség okozta teher rányomta a bélyegét a mai mérkőzésre. Vissza kell térnie az önbizalmunknak ahhoz, hogy magabiztosabb győzelmet arassunk.

Az OMTK-ULE 1913 csapata április 22-én 17 órától Újkígyóson lép pályára.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.