- hirdetés -

Végre ismét hazai pályán játszhat a felnőtt együttes. Szombaton este a fiatal Pénzügyőr együttesét látják vendégül az Eötvös-csarnokban.

Sokat kellett várnia szurkolóinknak, hogy ismét a városban láthassák NB I/B-s bajnoki mérkőzésen az OXXO Energy Orosházi NKC együttesét, hiszen utoljára egy hónappal ezelőtt telt meg a városi sportcsarnok.

Múlt héten bravúros eredményt ért el az ONKC, miután a bajnokaspiráns Szeged ellen egy pontot szereztek a drámai véghajrában. Vezetőedzőnk egy héttel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy végre azt az arcát mutatta az együttes, amelyet mindig is látni akart. Erre lesz szükség április 14-én is.

Az ellenfél ezúttal a Pénzügyőr SE gárdája lesz, amely klub jelenleg négypontos lemaradásban van a mieinkhez képest, 21 ponttal a tabella hetedik helyén állnak. Az őszi mérkőzésen nem volt egyszerű feladat legyőzni a fővárosiakat, a hazai találkozót sem veszik félvállról az orosháziak.

– A Pénzügyőr fiatal csapat, ennek minden előnyével és hátrányával. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk és folytatni, amit Szegeden elkezdtünk – nyilatkozta a hétvégi bajnoki kapcsán Papp László.

A felnőttek találkozója az Eötvös-csarnokban 18 órakor veszi kezdetét, de már előtte is érdemes kilátogatni a helyszínre. A tavasszal szépen menetelő serdülők 14, majd a szintén kiválóan szereplő ifjúságiak 16 órától mérkőznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.