- hirdetés -

A rájátszás 2. fordulóját rendezik a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE 1913 csapata hazai környezetben fogadja a Kétegyházát, a Rákóczi Vasas idegenben, Körösladányban száll harcba a pontokért.

A Mezőkovácsházán elszenvedett vereséget követően hazai környezetben próbál javítani az OMTK-ULE.

OMTK-ULE 1913 – Kétegyházi SE (Gyopáros, április 14., 16.30 óra)

– Az első mérkőzésünk a rájátszásban a lehető legrosszabbul alakult. Komoly hátrányba kerültünk, ezért újra kellett gondolnunk sok mindent. A kétegyházi csapat lehetőséget lát abban, hogy esetleg hazai környezetben mérjen ránk egy újabb csapást. Ezt nem engedhetjük meg, ezért minden energiánkat most erre az egy mérkőzésre összpontosítjuk – nyilatkozta az összecsapás előtti napon Czollner Gábor edző.

Várható kezdőcsapat: Marunák – Kovács, Futaki, Deli, Fejes, Lestyán, Simon, Barna, Mucsi, Sindel, Kasza. Cserék: Téglás, Szabó Á., Pelle, Kiss, Horváth, Elekes, Buza.

Eltiltott: Szabó Norbert (sárga lap)

A mérkőzés játékvezetője: Zahorán János (Gebei József, Németh Balázs)

Körösladányi MSK – Rákóczi Vasas SE (Körösladány, április 14., 16.30 óra)

A Rákóczi Vasas az elmúlt heti, Méhkerék elleni súlyos vereség után a jó érőkből álló Körösladányhoz látogat.

– A rájátszás második fordulójában Körösladányban vendégeskedünk, ahol megpróbáljuk javítani eddigi mérlegünket. A játékosok elszántak, remélem ez eredményességben is megmutatkozik majd –nyilatkozta Gyimesi András edző.

Munkahelyi elfoglaltság miatt nem tud részt venni a mérkőzésen Ludányi, Boros, Márki. Valamint a sérültek, Tasi és Bálint Dávid.

A mérkőzés játékvezetője: Telek András (Bozó Norbert, Krisán János).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.