- hirdetés -

Igazi tavaszias idő várható országszerte és Orosházán is, egész héten 20 fok körül alakul a hőmérséklet, elvétve rondíthat bele a képbe zápor.

Hétfőn szikrázó napsütés, majd délutáni felhősödés lesz jellemző, késő délután a Dunántúlon azonban előfordulhat zápor, zivatar. 19 és 25 fok körül alakul a hőmérséklet. Kedden felhős időre van kilátás, de csak szórványosan alakul ki záporeső, 19 és 25 fok körüli hőmérséklettel lehet számolni. Ez az idő szerdára is kitart, sok helyen már a reggeli órákban 20 fok körüli lesz a hőmérséklet. Csütörtökön ragyogó napsütés várható országszerte, 21-26 fokos kellemes meleg idő lesz. Péntek délelőtt kissé gyengül a felmelegedés, 15-21 fok körüli hőmérséklet várható, többfelé alakulhat ki zápor, zivatar. Hétvégére viszont újra napos, gyengén felhős, kellemes idő ígérkezik 20-22 fok körüli értékekkel.

Tavaszias, napsütéses időjárás várható a héten (Fotó: Rajki Judit)

Orosházán is hasonló idő várható, a köpönyeg.hu előrejelzése szerint a héten a legmagasabb érték 25, a legalacsonyabb 10-11 fok körül várható. Kedvező idő várható a hét elején, jelentősebb eső csak péntekre várható, amit hétvégén újra napsütéses, száraz időjárás fog felváltani.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.