- hirdetés -

Idén tavasszal is megrendezi a Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége hagyományos, országos viszonylatban egyedülálló gyermek-horgászverseny sorozatát, a IV. Körösvidéki Sulikupát.

Az idei versenyszabályzatban több változás is van a korábbiakhoz képest, ezért az érdeklődőknek érdemes figyelmesen elolvasni. A szervezőbizottság az eredeti, március 29-i nevezési határidőt április 12-re módosította. A selejtezők orosházi fordulóját a Kinizsi Horgász Egyesület rendezi az Orosházi Béke Homokbányató területén.

A versenyre a KHESZ halgazdálkodási vízterületeinek földrajzi térségében működő – állami és nem állami fenntartású – tagiskolák nevezhetnek. A csapatokat három tanulónak és egy pedagógusnak vagy szülőnek kell alkotnia. A csapatok legalább az egyik tagjának 1-6. évfolyamba kell tartoznia. A tanulók a helyi egyesület támogatásával is részt vehetnek a versenyen, amennyiben iskolájuk nem kíván csapatot indítani, azonban a csapatok versenyzőinek ugyanazon iskolával kell tanulói jogviszonyban állniuk. Tanulói igazolványát minden így induló versenyzőnek magával kell vinnie. Nevezni, díjtalanul az alábbi nevezési lapon lehet április 12-ig: (Nevezési lap letöltése ITT)

Április 12-re módosult a verseny nevezési határideje

A versenyen csak érvényes állami horgászjegy birtokában, valamint a versenyző törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozatának kitöltését követően lehet részt venni. A hozzájáruló nyilatkozatot itt tudják letölteni az érdeklődők: (Hozzájáruló nyilatkozat letöltése ITT.)

Minden más információ a verseny lebonyolításáról és a szabályzatról a KHESZ honlapján, az alábbi linken érhető el: http://www.khesz.hu/node/1830

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.