Életfa Egészségközpont: új helyen a testi lelki egészségéért

Az egyik legfontosabb emberi kincs, az egészség – vallja az Életfa Egészségközpont megálmodója. Fehérné Füle Márta és csapata több mint egy évtizedes természetgyógyászati tapasztalattal várják az érdeklődőket, immár új helyen. (x)

Márta 1991-ben tűnt fel az orosházi vállalkozók világában, akkor először a piacokon árult munkavédelmi ruházatot és eszközöket, majd később saját üzletet is nyitott. Mint mondta, már ekkor is érdekelte a természetgyógyászat, így a cég ezen irányba bővült.
– Saját tapasztalataim arra ösztönöztek, hogy nézzek a betegségek mögé, hiszen minden testi bajunknak lelki eredete van. Rengeteget olvastam a témában, 2004-ben úgy döntöttem, hogy hivatalosan is megtanulom a módszert és segítek az embereknek. Elsőként az alternatív mozgás- és masszsázs terápia, majd egy évvel később a fülakupunktúrás addiktológus szakképzettséget szereztem – mesélt a kezdetekről.

Több évtizedes tapasztalattal várja az érdeklődőket Fehérné Füle Márta (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Tizenegy éve a kínai csikungot is oktatja, amely elmondása szerint az öngyógyító folyamatokat indítja be. Eddig a Petőfi Művelődési Központban tartotta a foglalkozásokat, egészen idén februárig, amikor megnyílt az Életfa Egészségközpont a Thököly utcán.
– Rengeteg munkát fektettünk a központba, amit teljesen önerőből valósítottunk meg. Kellemes, családias környezetben tudjuk fogadni a pácienseket. Itt gyógy- és sportmasszőr szolgáltatásokkal, gyógytornával, jóga oktatással, csikung-, és pszichológus foglalkozásokkal várjuk az érdeklődőket. Emellett a legmodernebb eszközökkel komplex természetgyógyászati kezeléseket is vállalunk, ami nagyon jól kiegészíti az orvosi terápiát – sorolja a cégvezető, aki egyre több helyre szeretné becsempészni a természet gyógyító erejét.

A legmodernebb eszközökkel komplex természetgyógyászati kezeléseket végeznek (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

– Az emberek nyitottabbak, éppen ezért bízom benne, hogy egyszer teljesül az egyik álmom: reggel a főtéren együtt tornázunk egy csoporttal. Emellett meghonosítanám Orosházán is, ami külföldi vállalatoknál már működik. A soron dolgozó munkásoknak öt perc csikung órát tartanak, amitől kiegyensúlyozottabbá válnak, megtörik a monotonitás, ezáltal kimutathatóan kevesebb selejtet gyártanak – vázolta a terveit.

Márta elmondta, hogy szakmailag is még tovább fejlődne. Jelenleg is új területeket tanul, ahogy csapatának tagjai is folyamatosan képzik magukat, hiszen ez elengedhetetlen a fő céljuk elérésében: az egyik legfontosabb emberi érték, az egészség megőrzése – legyen szó testi vagy lelki problémáról – természetes gyógymódokkal.

(X)Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás