- hirdetés -

A rájátszás első fordulóját rendezik meg április 7-én a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. A Rákóczi hazai környezetben, az OMTK-ULE idegenben lép pályára.

Rákóczi Vasas SE – Méhkerék SE  (Rákóczitelep, április 7., 16.30 óra)

A hatodik helyen álló Rákóczi fogadja a listavezető Méhkerék csapatát. Az utóbbi egymás elleni mérkőzéseken a telepiek számára nem sok babér termett, legutóbb a műfüvön diadalmaskodott 5:1-re a bajnokaspiráns.
– Csapatunk, ha némi szerencsével, de bent maradt a felsőházban, így tíz nagyon kemény mérkőzés vár ránk. Szeretnénk javítani a mérlegünkön, ami csak maximális koncentráltsággal és lelkesedéssel sikerülhet. Szombaton szeretnénk jobb eredményt elérni a bajnokesélyes ellen, mint az alapszakaszban – nyilatkozta a mérkőzés előtt Gyimesi András edző.

Visszavágásra készül a Rákóczi szombaton (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A szakember elmondta még, hogy Bálint Dávidra és Tasi Róbertre sérülés miatt nem számíthat. A szurkolók figyelmébe ajánljuk, hogy a mérkőzést Rákóczitelepen rendezik.

A találkozó játékvezetője: Pájer Tamás (Sándor Imre, Görgényi András).

Mezőkovácsháza – OMTK-ULE  (Mezőkovácsháza, április 7., 16 óra 30 perc)

Az alapszakaszt pontosan ilyen párosítással zárták a felek, egy héttel ezelőtt az OMTK-ULE hazai környezetben 5:2-re győzte le a Mezőkovácsházát.
– Mindkét csapat egy szerdai kupamérkőzéssel hangolt a rájátszás első fordulójára. Említettem már, hogy számunkra, de mondhatom azt is, hogy minden csapat számára egy új bajnokság kezdődik ezen a hétvégén. A sors úgy adta, hogy a Mezőkovácsháza csapatával még háromszor biztosan találkozunk, hiszen a kupában is összesorsoltak minket. Biztos vagyok benne, hogy revansot szeretnének venni az eddig elszenvedett vereségek miatt, ezért egyre nehezebb lesz számunkra a győzelem kiharcolása – vélekedett a találkozó előtt Czollner Gábor edző.

Simon lendületes játékára Mezőkovácsházán is szükség lesz (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A várható kezdőcsapat: Marunák – Szabó N., Futaki, Deli, Fejes, Lestyán, Simon, Barna, Mucsi, Sindel, Kasza. Cserék: Téglás, Szabó Á., Pelle, Kiss G., Lövei, Horváth M.

Sérülés miatt hiányzik Elekes, Buza, Dobi és Pardi.

A mérkőzés játékvezetője: Fűri Imre (Rubás Zoltán, Szabó Csaba Pál).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.