- hirdetés -

Az alábbiakban a Fidesz orosházi szervezetének nyilatkozatát közöljük.

 

Újból felszólítjuk Dr. Szabó Ervint a Jobbik orosházi képviselőjét, hogy tisztázza magát a róla kiderült szörnyű bűnök alól! Amennyiben ezt továbbra sem teszi meg, egyértelmű, hogy méltatlanná vált az orosházi emberek képviseletére!

A választási kampány során Orosházán, a képviselőtestület ülésén példa nélküli és felháborító cselekmények történtek, helyi jobbikos képviselők estek egymásnak, disznófejjel és súlyos vádakkal illetve Dr. Szabó Ervint, a Jobbik jelöltjét. Dr. Szabó Ervin múltjából került elő egy súlyos, a közvélemény számára kevésbé ismert történet, mely szerint Dr. Szabó Ervint ügyvédi bűncselekménnyel gyanúsították, a gádorosi úgynevezett „csicskáztatási” bűnügyben. Az ügyészségi dokumentáció is napvilágra került, benne a gyanúsítás tényével, a Dr. Szabó Ervinnél elrendelt házkutatásról, az embertelen körülmények között fogva tartott, bántalmazott emberek tanúvallomásaival. Az ügyészségi irat szerint a Jobbik jelölt ügyvédként ahelyett, hogy a bántalmazott emberek védelmét az általuk adott megbízás alapján ellátta volna, érdekeikkel ellentétben pénzért az őket bántalmazó, csicskáztató bűnözők érdekeit szolgálta. A szörnyű egészségi és mentális állapotban lévő áldozatok szenvedésének végül a rendőrségi kommandós akció vetett véget, kimenekítették őket a csicskáztatók karmaiból. Az ilyen ember ne akarjon embereket képviselni!

A FIDESZ MPSZ orosházi csoportja nevében ezúton felszólítjuk Dr Szabó Ervint, vonja le a megfelelő következtetést, vállalja a felelősséget tetteiért, mondjon le valamennyi jelenlegi és jövőben vállalni kívánt politikai tevékenységéről! Egyúttal felszólítjuk Vona Gábort, hogy azonnal léptesse vissza orosházi jelöltjét!

Kérjen bocsánatot a csicskáztatás áldozataitól, városunk és térségünk polgáraitól és saját, megtévesztett szavazóitól!

Molnár Béla

Orosházi Fidesz elnöke

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.