Lakossági fórum az orosháziak számára szervezett szolgáltatásokról és rendezvényekről

Orosháza Város Önkormányzata a „Tegyünk érte közösen! – Helyi komplex program Orosháza társadalmi integrációjáért” című projektet bemutató fórumra invitálja a lakosságot.

A lakossági fórum április 11-én, 17 órakor lesz az Orosházi Polgármesteri Hivatal I. emeleti nagytermében.
A fórum témája az Orosháza Város Önkormányzata és konzorciumi partnerei által beadott TOP-521-15-BS1-2016-00005 sz. „Tegyünk érte közösen! – Helyi komplex programok” című pályázat. Ennek  keretében, a szociális város rehabilitációs akcióterületen élő lakosság számára szervezett szolgáltatásokat és rendezvényeket mutatják be az érdeklődők számára.

A fórum célja, hogy Orosháza Város Önkormányzata információt kapjon az itt élők helyzetéről és problémáiról, annak érdekében, hogy minél jobban hozzájáruljunk a lakosság életfeltételeinek javításához, és az élhetőbb lakókörnyezet kialakításához.

Vegyen részt Ön is a lakossági fórumon, tegyen javaslatot, segítse Ön is a városrész fejlődését! –olvasható felhívásukban.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás