- hirdetés -

Juhász Péter szerint Bod Tamás, az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje, a legesélyesebb ellenzéki induló a Békés megye 4. számú választókerületében, ezért Füvesi Sándornak vissza kellene lépnie a gyulai politikus javára. Viszont az MSZP-Párbeszéd jelöltjének – mint fogalmazott – esze ágában sincs visszalépni.

Több internetes portál mellett a HVG is beszámolt arról, mely szerint Juhász Péter, az Együtt elnöke reményét fejezte ki, hogy az orosházi választókerületben Bod Tamás Együtt-képviselő marad egyedüliként  baloldali ellenfélként a fideszes Simonka Györggyel szemben. Füvesi Sándor szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében azonban világosan fogalmazott:

„Eszem ágában sincs visszalépni!”

Célom az Orbán-kormány, a térségünkben pedig Simonka György  leváltása. Erre öt párt támogatását is bírva, a Változás Szövetsége jelöltjeként nekem van a legtöbb esélyem. Minden további támogatást szívesen fogadok, április 8-án pedig győzni fogunk! – írja Füvesi.

Mindezt Karácsony Gergely is megerősítette az MSZP-Párbeszéd orosházi kampányrendezvényén múlt héten. A bal oldali miniszterelnök-jelölt akkor elmondta: a Jobbik kizárta az együttműködést, és ezt ők tiszteletben tartják. Arra kérte a szavazókat, hogy a legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavazzanak, Füvesi Sándorra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.