- hirdetés -

A múlt hét végi budapesti Országos Ifjúsági Csapatbajnokságon is dobogó közelben végzett a PET-BAU ASE asztalitenisz-csapata. A MOATSZ kupán Balogh Ágnes Kyra képviselte az orosházi színeket.Az újoncok és serdülők után a hétvégén rendezték az ifjúsági csapatok seregszemléjét. A Hudák Dorina, Balogh Ágnes Kyra, Varga Bernadett összeállítású csapatunk csoport másodikként jutott tovább, majd a főtáblán a négy közé jutásért 3-1-re kikapott az UNIVER Sport Kft. csapatától és így az ötödik helyen zárta a versenyt. Ez az eredmény kiemelkedő, hiszen egyedül a mi kvartettünk állt csak újonc és serdülő játékosokból, vagyis ifjúsági korút nem szerepeltettünk.

A csapatbajnokság után rendezték az ifi MOATSZ Kupát, melyen Balogh Ágnes Kyra szerepelt szenzációsan, mivel legyőzte a nyíregyházi Laskait és a statisztikás Menkőt, így csoportelsőként jutott a főtáblára, ahol a nyolcba jutásért az UNIVER játékosa Molnár állította meg. A helyosztókon a 12. helyen fejezte be a versenyt.

Az orosházi egyesület az újonc, serdülő és ifjúsági MOATSZ Kupák eredményeinek összesítése után a negyedik helyen zárta a versenysorozatot.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.