- hirdetés -

Jól szerepeltek a PET-BAU ASE utánpótlás asztaliteniszezői a múlt hétvégén megrendezett, fővárosi Újonc Csapatbajnokság és MOATSZ Kupán.

A KSI csarnokában megrendezett csapatbajnokság csoportkörében az orosháziak a Statisztika A csapata mögött másodikként jutottak a főtáblára. A négy közé jutásért Hudák Dorina két győzelme ellenére 3-2-es vereséget szenvedtek az egységesebb Szekszárd ellen. Ezzel a Hudák Dorina, Farkas Izabella, Szőke Panna összeállítású együttes az ötödik helyezést érte el.

Az egyéni MOATSZ Kupa U11-es korcsoportjában élete első ranglista versenyén a még csak kilenc éves Szőke Panna csoport másodikként került a főtáblára ahol a kilencedik helyezést érte el –tudtuk meg Bogdánffy Csabától a PET-BAU ASE szakosztályvezetőjétől.

Az U13-as korcsoportban Farkas Izabella szintén főtáblás lett, ahol az első fordulóban Hudák Dorinával sorsolták össze akitől papírforma vereséget szenvedett. Dorina könnyedén jutott tovább a következő fordulóba is, a négybe jutásért összekerült a számára kellemetlen stílusú Hanustyákkal, akit nagy küzdelemben 3-2 arányban legyőzött. A döntőbe jutáshoz is közel került, de végül nagyon szoros mérkőzésen kikapott Letanóczki Dalmától, így a dobogó harmadik fokára állhatott.

A csapatbajnoki és a MOATSZ Kupa versenysorozat a hétvégén az ifjúságiak versenyével folytatódik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.