- hirdetés -

Fodrászszalonná alakult a Vadvirág Esély Klub két terme kedden délelőtt. A fiatal klubtagok a közelgő húsvéti ünnepekre szépültek.

Nem nyitott ki kedd reggel a Brigitte Szalon és a piactéri gyorsfodrászat sem. Az ott dolgozó hajszobrászok Fekete Tibor tulajdonossal együtt a Vadvirág Esély Klub vendégei voltak. Ottjártunkkor öt alkalmi fodrász széken készültek a fiatalok húsvéti frizurái.

– Nem csak kapni, adni is nagyon jó – mondja Fekete Tibor. Ez egy spontán ötlet volt részünkről. Előzetes egyeztetés után úgy döntöttem, hogy ma, a rendes nyitvatartás helyett ide jövünk a kollégákkal és amíg van jelentkező nem hagyjuk abba az ünnepi frizurák készítését. Elhoztunk minden szükséges szerszámot, hogy erre a napra fodrászszalon lehessen a klubból – teszi hozzá, miközben dolgozik az olló és a hajszárító.

Készülnek a frizurák, szépülnek húsvétra a klubtagok (Fotó: Rosta Tibor)

– Tibor rendszeresen támogatja a Vadvirág Esély Klubot. A báli rendezvényeinkre rendszeresen kapunk tőlük fodrász utalványokat. A mai napon ő és a kollégái teljesen ingyen készítik el a fiatalok frizuráit. Ez egy teljesen új kezdeményezés, csak remélni tudjuk, hogy lesz folytatása is. Nagy volt az izgalom már hétfőn. A klubtagok hajat mostak és tervezték, milyen hajat rendelnek, most pedig szemmel láthatóan élvezik ezt a fajta változatosságot, illetve örülnek az elkészült „műveknek”– emelte ki Bogárné Kiss Ildikó, az Egyesített Szociális Központ vezetője.

Kányik Margit, Szalkai Zsuzsanna, Orbán Renáta, Popol Natália, Fekete Tibor és a később csatlakozott Garai Lavínia alig győzte a munkát, de a fiatal klubtagok őszinte öröme minden fáradságot megért.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.