- hirdetés -

A nyári időszámítás kezdete után is marad a borús, csapadékos időjárás. A tavaszi napsütést csak ideig-óráig élvezhetjük jövőhéten az előrejelzések szerint.

Vasárnap délelőtt komor időre ébredhettünk. A nap csak egyszer-egyszer bújt elő a felhők mögül délután. A hőmérséklet -2 és +10 fok között alakul élénk széllel, amely 28 km/h körüli széllökésekkel jár. Estére a szél csillapodik, csapadék nem várható.

Március 26-án, már korán reggel esőre van kilátásunk, amely tartósan felettünk marad. A hőmérséklet +2 és +8 Celsius fok körül várható. Mérsékelt erősségű szél valószínű, ami éjszakára ismét lecsillapodik.

Egész héten csapadékra van kilátásunk. (Fotó: Rajki Judit)

Kedden +2 és +13 Celsius fok közé tehető a várható hőmérséklet. Csapadékra továbbra is számíthatunk, melyhez élénk szél társul az előrejelzések szerint. 

Szerdán az eső mellett, pár órára kisüthet a nap. A hőmérséklet maximum +13 fokig emelkedik, közepesen felhős lesz az ég. Szerda délután a szél megélénkül, 35 km/h-ra erősödhet.

Csütörtökön és pénteken is marad a borult, esős idő, több-kevesebb napsütés mindkét napon előfordulhat. Várhatóan maximum +14 Celsius fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála. A szél élénk, akár 40 km/h-s széllökésekkel járhat. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.