- hirdetés -

Nehéz mérkőzés előtt áll az orosházi férfi kézilabda-csapat az élvonalban. A bajnokság harmadik helyén álló Tatabányát látja vendégül az OFKSE az Eötvös-csarnokban.

A hazaiak vezetőedzője szerint az utolsó találkozón nem azt nyújtották amit elterveztek, de a nagyon erős Tatabánya ellen sokkal stabilabban, jobb játékkal szerenének pályára lépni. A télen érkező tréner szerint kizárólag a játékra kell összpontosítani.

– Talán nem felelőtlenség azt mondanom, hogy bármilyen teher is nehezedik a csapatra, látok esélyt egy eredményes, jó játékra, nyilván a helyzetünkben érdekesen hangozhat ez. Csak akkor léphetjük át a kialakult gátat, ha a játékosok nem gondolkodnak a jelenlegi helyzeten, hanem a játékot élvezve próbálnak kézilabdázni – nyilatkozta Bakó Botond a klub honlapján.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Grundfos Tatabánya KC bajnoki találkozó március 24-én, szombaton 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban, és ugyancsak a játéknap találkozói a B.Braun Gyöngyös – Dabas KC VSE, az Eger SBS Eszterházy – Ceglédi KKSE, a Váci KSE – CYEB Budakalász és a Csurgói KK – FTC KN KFT párharcok.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.