- hirdetés -

A 22. forduló mérkőzéseit rendezik meg a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Ezúttal a Rákóczi játszik hazai környezetben, az OMTK-ULE Csorvásra utazik.

A Rákóczi Vasas a mezőhegyesi 1:0-ás vereség után a gyopárosi műfüvön fogadja a Szarvasi FC csapatát.

Oh. Rákóczi Vasas SE – Szarvasi FC (március 24. 15 óra, ULE-Sportcentrum)

A tabellán csupán egy hellyel, viszont a pontokat tekintve 11 ponttal van előrébb a szarvasi egylet.
– Nehéz mérkőzésre számítunk, de mindenképpen szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az első hatban végezzünk az alapszakaszban. Sajnos munkahelyi elfoglaltság miatt nem számíthatunk Ludányi Péter és Mazán Norbert játékára. Tovább nehezíti a dolgunkat, hogy többen betegséggel küzdenek, így kezdőt nem tudok most mondani – nyilatkozta a találkozó előtt két nappal Gyimesi András edző. A szakember elmondta még, hogy sérült és eltiltott játékosa nincs.

Ismét nehéz mérkőzés vár a Rákóczira szombaton (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A mérkőzés játékvezetője: Szelezsán György (Boda László, László István Sándor).

Az OMTK-ULE a Kevermes felett aratott 8:0-ás győzelme után Csorváson lép pályára.

Csorvási SK – OMTK-ULE 1913 (március 24. 15 óra, Csorvás)

A 2. helyen álló orosháziak számára nem jelenthet akadályt a 9. helyen tanyázó vendéglátók legyőzése, mivel a két csapatot 27 pont választja el egymástól a tabellán.
– Az alapszakasz utolsó idegenbeli mérkőzését vívjuk a Csorvás otthonában. Nagyon nehéz mérkőzésre számítunk, egyfelől az időjárás miatt ismét kérdéses a pálya minősége és természetesen a hazai csapat is meg fog tenni mindent azért, hogy otthonában tartsa a három pontot. Óriási akarat és alázat kell ahhoz, hogy nekünk kedvezően alakuljon a végeredmény – nyilatkozta kissé óvatosan Czollner Gábor edző.

Győzelmi reményekkel lép pályára az ULE Csorváson (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az orosházi csapat kerete: Marunák, Téglás, Szabó N, Futaki, Deli, Barna, Fejes, Lestyán, Simon, Kasza, Mucsi, Sindel, Kiss, Pelle, Dobi, Horváth, Szabó Á.

Sérült: Elekes, Buza. Hiányzó: Lövei.

A mérkőzés játékvezetője: Krajcsovicz Zsolt (Kis Pál, Szatai Ádám Tibor).

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.