- hirdetés -

Magabiztosan győztek az Extraligában szereplő orosházi női asztaliteniszezők. Fehér Orsolya nélkül is hozták a papírformát a a Kecskemét ellen múlt szombaton. Ugyanezen a napon a az NB I-es fiatalok is begyűjtötték a két pontot a Győr ellen.

PET-BAU ASE Orosháza I. – UNIVER Sport Kft. 6-2

Női asztalitenisz Extraliga-mérkőzés, Orosháza

Győztesek: Tóth Edina 3, Csáki Rita és Horváth Lilla 1-1 valamint a Csáki- Tóth páros 1.

Nem a legjobb előjellel várta az ASE közvetlen riválisát, mivel a hét elején Lengyelországban a nemzetközi versenyen Fehér Orsolya a csoportmérkőzéseket követő valamennyi találkozóját fel kellett, hogy adja, mivel magas lázzal járó betegség következtében nem tudta folytatni a versenyt.

Történelmi siker előtt a PET-BAU ASE (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Emiatt a tavalyi alapcsapat vette fel a küzdelmet a kecskeméti lányokkal. Már a bevezető páros is nagy csatát hozott, melyben a Csáki Rita – Tóth Edina duó 3-2-re diadalmaskodott. Az ellenfél az első játszma megnyerése után a másodikban már 10-1-es vezetésre tett szert, innen sikerült fordítaniuk ezen a szinten talán még sohasem látott 12-10-re. A páros megnyerése lendületet adott csapatunknak 4-0 majd 5-1 után magabiztos 6-2 lett a bajnoki mérkőzés vége.

Bogdánffy Csaba, a PET-BAU szakosztályvezetője elmondta, hogy a lányok csupán karnyújtásnyira vannak a bajnoki rájátszástól.

Könnyed győzelem a Győr ellen

PET-BAU ASE Orosháza II. – Club Aréna Győr 15-3 női

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Győztesek: Szabó Mariann 4, Fuderer Dalma, varga Bernadett 3-3, Hudák Dorina és Benkő Anett 2-2 valamint a Hudák – Varga páros 1.

Az őszi győri győzelem után hazai körülmények között is magabiztosan gyűjtötték be lányaink a két bajnoki pontot. A március 17-i mérkőzés sikerében nagy szerepe volt az utánpótláskorú játékosoknak, hiszen a páros sikere után a hat egyéni mérkőzésből csupán egyet nem tudtak megnyerni.

A találkozón valamennyi kerettag játéklehetőséget kapott és kiegyensúlyozott csapatjátékkal járultak hozzá a végeredményhez.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.