- hirdetés -

Sajtótájékoztatót tartott Tóbiás József, a MSZP pártigazgatója és Füvesi Sándor, az MSZP-PM országgyűlési képviselőjelöltje Orosházán. A tájékoztatón korrupcióról és választási esélyekről esett szó.

A Magyar Szocialista Párt orosházi irodájában tartott sajtótájékoztatón Tóbiás József pártigazgató korrupciógyanús esetekre utalt: felemlegette a Kósa Lajosról megjelent híreket, illetve Matolcsy György fiáról és Semjén Zsoltról is szót ejtett.

A pártigazgató állítása szerint a jelenlegi kormány a nemzet ellensége: –Nem elég, hogy kirekesztette Magyarország többségét a nemzetből, hiszen ha valaki másképp gondolkozik, már nem tekinti a magáéhoz valónak. Hamis propagandával igyekszik előállítani, hogy hit csak ott létezik, ahol az ő tábora van, és csak annak vannak jövője, akik ő hozzá kötődnek – fogalmazta meg kritikáját Tóbiás József, aki szerint a mostani választás arról szól, hogy fel kell szabadítani a teher alól az embereket.

Új Alaptörvény és a Nemzeti Együttműködési Rendszer felszámolása is program (Fotó: Rosta Tibor)

–A Fidesz legyőzhetőségének egyetlen egy ismérve van. Nem a pártok megállapodásai, nem a pártok alkujai, hanem az esélyes jelölt, aki helyben nem a pártpolitikát, hanem az embereket akarja képviselni a maga értékrendje szerint. – folytatta Tóbiás József, aki szerint Füvesi Sándor az embereket akarja képviselni az országgyűlésben. 

A pártigazgató elmondta, az MSZP-PM pártszövetségnek egyik fő programja az,  hogy visszaszerezzék a magánzsebekbe vándorolt közpénzeket, illetve az Európai Uniós forrásokat képzésre, oktatásra, egészségügyre és béremelésre fordítják.

–Mindenkinek el kell dönteni, ha így marad, ez a világ számára elfogadható, el kell menni és szavazzon a Fideszre. Ellenben ha változást akar, ha reményt akar, és nem úgy akar élni, ahogy az elmúlt nyolc évben el kellett szenvednie, akkor kell menni választani. Ha elmegy választani, akkor azt javaslom, hogy a legesélyesebb jelöltet, aki mögött a legerősebb pártszövetség áll, ez ebben a körzetben Füvesi Sándor, az MSZP-Párbeszéd jelöltje – hangsúlyozta Tóbiás József. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.