- hirdetés -

Egy autó soha nem jókor romlik el, hanem akkor, amikor a gazdájának szüksége volna rá, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a javítást, vagy akár az eredetiség-vizsgálatot. Az alkatrészek teljes palettája rendelkezésre áll, az olcsóbb utángyártottaktól az eredeti, gyáriakig. Lassan tizenhét esztendeje várja Orosháza határában a javításra váró autókat, kicsiket, nagyokat egyaránt, a Bogárzói Szervizműhely Kft. Az alapító, tulajdonossal, Viczián Zoltánnal beszélgettünk. (x)

2001 őszén alapították a műhelyt. Az azóta eltelt időben mindig az adott kor színvonalának megfelelően próbálnak az ügyfelek rendelkezésére állni. Az épp aktuális követelményekhez és igényekhez igazították a dolgozói létszámot és a szolgáltatások körét. A kezdeti öt alkalmazottal szemben mára tizenöt fős, jól felkészült szakembergárda foglalkozik a gépjárművekkel.

A cégvezető és kollégái áldozatos munkája teszi vonzóvá a műhelyt. Személyautók, kisteherautók teljes körű javítása a fő profiljuk, de megfordulnak náluk nagyobb teherautók is. Helyben, rövid időn belül elvégzik a műszaki vizsgáztatást, a teherautók tachográfiáját beállítják.

Viczián György cégvezető hitvallása az, hogy ami befér a műhelybe, azt javítják. Valóban széles a paletta. Úgy alakították ki a szolgáltatások körét, hogy az ügyfeleknek ne kelljen többfelé szaladgálnia, hanem egy helyen minden szükséges javítást, ügyintézést el tudjanak végezni. Úgy állították össze a szakembergárdát, hogy a fényezésen kívül szinte mindenre van szakemberük. Azt vallják, mindegy, mi van kiírva a kapu fölé, az a fontos, hogy az ügyfelek elégedetten távozzanak, és e miatt vissza is jöjjenek.

– Egy autó soha nem jókor romlik el, hanem akkor, amikor a gazdájának szüksége volna rá, ezért igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a javítást, vagy akár az eredetiség-vizsgálatot. Az alkatrészek teljes palettája rendelkezésre áll, az olcsóbb utángyártottaktól az eredeti, gyáriakig – ismerteti.

Az olcsótól a több milliósig, minden autó fontos (Fotó: Rosta Tibor)

Az ügyfeleket tájékoztatják az árakról, minőségről, javaslatot tesznek, és az ügyféllel együtt döntik el, végül mit szereljenek be a kocsiba. Egy-egy keményebb tél próbára teszi az emberek mellett a technikát is. A tavasz beköszöntével esedékes tennivalókkal kapcsolatban is kértünk olvasóink számára tanácsot.

– Leglényegesebb a gumik és a futómű műszaki állapota, valamint a gépjárművek világítása. Ide tartozik még az ablaktörlők, ablakmosó jó állapota. Egy jó alapos alsó mosás mindenképp javasolt. Célszerű ilyenkor – a gondosabb gazdák meg is teszik – átnézni, vajon nem sérült-e meg az alvázvédelem, mert a téli utakon felrakodott só a védtelenné vált fémet hamar megeszi – teszi hozzá. Változnak az idők, változnak az autók és a velük szemben támasztott igények.

A Bogárzói Szervizműhely munkatársai azt szeretnék, ha a jövőben is meg tudnának felelni az elvárásoknak, és ügyfeleik továbbra is elégedetten nyilatkozzanak, ha megkérdezik őket.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

• Gépjármű teljes körű javítása
• Műszaki vizsgáztatás
• Tachográfhitelesítés és javítás
• Eredetiségvizsga
• Alkatrész-kiskereskedelem
• Karosszériajavítás
• Autóvillamossági munkák
• Üzemanyag-kiskereskedelem
• Olaj és kenőanyag kis- és nagykereskedelem

(x)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.