Programok a hosszú hétvégére

A következő programok várják a kikapcsolódni vágyókat a hosszú hétvégén.

Az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepséget és koszorúzást rendeznek a Kossuth-szobornál március 15-én, 10 órától. Ünnepi beszédet mond: Rózsa Judit, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium diákja, a beszédíró pályázat győztese. Közreműködnek: az Orosházi Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai, az Orosházi Fúvószenekar Debreczeni Márk karnagy vezetésével.

A Phrenia, a Down For Whatever és a Jammy zenekarok adnak koncertet a Rock Klubban március 17-én, 20 órától.

A Körös-Maros köze rejtett értékei Balogh Gábor fotóin keresztül című kiállítás április 15-ig látható a Nagy Gyula Területi Múzeumban.

Sport

XVIII. Tóth Tamás kézilabda emléktorna az Orosházi Baráti Kör rendezésében: Eötvös-csarnok, március 15, 9 órától 14 óráig.

Gerevich – Kovács – Kárpáti Reménység Kard Körverseny és Zsoldos Péter Emlékverseny: Eötvös-csarnok, március 17., 10 óra.

PET-BAU ASE I. – UNIVER KTE női asztalitenisz Extra Liga: Fürdő u. 5., március 17., 11 óra.

PET-BAU ASE II. – Győr Club Aréna NB I-es női asztalitenisz bajnoki mérkőzés: Fürdő u. 5., március 17., 15 óra.

OMTK-ULE 1913 – Kevermes SE bajnoki labdarúgó-mérkőzés, megye II. osztály: OMTK-ULE 1913 Sportcentrum, március 17., 15 óra.

A programokról bővebben itt olvashatnak!Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás