Kémiából jeleskedtek a táncsicsosok

Sikeresen szerepeltek a Táncsics gimnázium tanulói a jubileumi Irinyi János Országos Kémia Verseny megyei fordulójában. A megyéből összesen heten jutottak az országos megmérettetésre, ebből négyen az orosházi gimnázium diákjai.

Az orosházi intézményt öt tanuló képviselte. Török Péter 9.B osztályos tanuló kategóriájában első helyezést ért el, ezzel országos fordulóba jutott. Halter Luca 10.B osztályos tanuló kategóriájában harmadik helyezést ért el. Bánfi Bendegúz kategóriájában második, Bucsek Noémi és Fiam Regina kategóriájukban első helyezést értek el, így szintén az országos fordulóba jutottak, melyet április 13-15 között Szegeden rendeznek meg.

Bus Natáliától, az iskola tanárától megtudtuk, hogy Békés megyéből összesen hét tanuló jutott az országos fordulóba, ebből négyen a Táncsics tanulói! Felkészítő tanáraik Gabnai Edit és Francziszti László volt.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás