ONKC: kellő önbizalommal a Szeged ellen

Rendhagyó időpontban, a négynapos hétvége előtt, szerdán lépnek pályára az orosházi női kézilabdázók. Az elmúlt fordulóban végre megszületett a régóta várt tavaszi győzelem. Ezt folytatná a felnőtt együttes a Kézilabda Szeged SE ellen.

A soron következő ellenfél bár az utolsó előtti helyen tanyázik az NB I/B-ben, mégis esélyesebb csapatokat fektettek két vállra. Február végén hazai pályán hat góllal legyőzték, a tavaszi szezon során gyengélkedő Kispestet, míg az előző fordulóban egyetlen találattal múlták felül a Hódmezővásárhely gárdáját.

Ismerős arcokkal is találkozhatunk a Szeged névsorában. A szezonban a leggólerősebb játékosuk az orosházi nevelésű Szűcs Dalma, de ismerős lehet a hazai szurkolók számára Fodor Edit, Kocsis Klaudia, Kónya Kinga és Farkas Kitty is, hiszen ők is magukra öltötték korábban az orosházi mezt.

Az évek során számtalanszor pályára lépett az ONKC a KSZSE ellen, így sok újat nem tud mutatni egymásnak a két gárda. Éppen ezért a legfontosabb, hogy azt az utat folytassák, amire az elmúlt két találkozón találtak rá.

– Remélem, hogy az elmúlt két fordulóban begyűjtött három pont kellő önbizalmat ad a csapatnak a Szeged ellen, illetve a bajnokság hátralévő részére – fogalmazott bizakodóan az OXXO Energy Orosházi NKC vezetőedzője, Papp László.

A találkozó március 14-én, 18 órától veszi kezdetét az Eötvös-csarnokban, mely előtt a tavaszi szezon során remeklő ifjúsági gárda is pályára lép. Nagy Ferenc tanítványai a dobogós helyen álló Szent István SE együttesével játszanak 16 órától.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás