Nem sokáig örülhettünk a napsütésnek

A magas hőmérséklet és a napos idő sajnos csak átmeneti állapot, országszerte és Orosházán is többször várható eső, zápor vagy zivatar a következő napokban. Egyedül március 15-e ígérkezik csapadékmentes napnak.

Kedden elsősorban délutántól az esti órákig alakulhat ki zivatar keleten, délkeleten, valamint a déli országrész mentén. A keleti és délkeleti határ közelében egy-egy intenzívebb zivatar is előfordulhat viharos szél, jégeső illetve intenzív csapadék kíséretében. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14-20 fok között várható, ami estére 7-12 fok körülire csökken.

Országszerte és Orosházán is esős időre lehet számítani a héten (Fotó: Rajki Judit)

Orosházán a hét elején várható a legmagasabb hőmérséklet. A hétfői 19 fokos hőmérsékletet hétköznap 12-13 fokos követi. Lehülés hétvégére várható, könnyen előfordulhat, hogy vasárnap 5 fokig csökken a maximum hőmérséklet. Az Országos Meteorológiai Előrejelzés szerint városunkban hétfőn, kedden és szerdán is előfordulhat eső, záporeső, de március 15-én tiszta időjárásra számíthatunk. Ezután viszont ismét visszatér a rossz idő, pénteken és szombaton is nagyobb mennyiségű esőre lehet számítani.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás