ONKC: megérdemelt siker Gyömrőn

Első tavaszi sikerüket könyvelhették el az orosházi női kézilabdázók, melyet Gyömrőn szereztek szombaton este az NB I/B-s bajnokságban. Bár nehezen indult a találkozó mégsem forgott veszélyben a győzelem, megérdemelten hozta haza a két pontot az ONKC.

Gyömrő VSK – OXXO Energy Orosházi NKC 23–34 (12–18)
NB I B-s női kézilabda-mérkőzés. Gyömrő, 70 néző.
Vezette: Dulai, Pisák.

Orosháza:
MAKAI – ZSILÁK 5, HATALA 3, Som 3, Kamuti 2, Takács F. 4, ANTAL 8. Cserék: Késmárki (kapus), Tóth S. 4, Vörös 4, Zvolenszky, Ulmann 1, Szigetvári, Horváth N. Vezetőedző: Papp László.
A Gyömrő legjobb góldobói: Nagy L. 6, Háfra L. 5.
Kiállítások: 6, ill. 6 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 0/0.

A gólokat tekintve jobban kezdte a találkozót az OXXO Energy Orosházi NKC, hiszen a hetedik percben 2-3 állt a gyömrői eredményjelzőn, de több hibát is elvétettek az orosháziak támadásban és védekezésben egyaránt. A hazaiak lelkesen küzdöttek, ennek eredményeként a 13. percben 6-6-ra álltak a felek. Ezért kért időt vezetőedzőnk, Papp László, hogy rendezze a sorokat. Intelmei nem hatottak, hiszen az első félidő utolsó harmadában továbbra is döntetlen volt az állás (21. perc 10-10). Ekkor egy fokozattal feljebb kapcsoltak Antal Jeniferék, gyors és látványos gólokat szerezve hatgólos előnyt alakítottak ki a szünetre.

Hatala Virág (labdával) csapata egyik legjobbja volt (Fotó: Rosta Tibor)

A második félidőben sem lassított a vendégcsapata, tovább növelték a különbséget (38. perc 16-24). Ekkor már látszódtak a hazai csapaton a fáradtság jelei, nehezen találták védelmünk gyenge pontjait, és a jó védekezésből sikerült még tovább hízlalni a fórunkat. Az orosházi mester ezen a találkozón minden játékosnak lehetőséget biztosítani, többek között a három ifjúsági korú lánynak is. A második félidőben, ahogy a mérkőzés nagy részében érvényesítettük akaratunkat, melynek 34-23-as siker lett az eredménye. Megérdemelten szólt a “Szép volt csajok” rigmus a lelátón szurkolóinktól.

Papp László: Örülünk a két pontnak, megérdemelten győztünk.

Legközelebb március 14-én, szerdán lépnek pályára Papp László tanítványai, akkor a Kézilabda Szeged SE lesz az ellenfél.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás