Borult a papírforma, kikapott az OMTK-ULE

Lőkösházán gyűjtötte volna tovább pontjainak számát szombaton délután az aranyérem egyik várományosa. Az OMTK-ULE 1913 a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság huszadik fordulójában a mérkőzés esélyeseként nem várt vereséget szenvedett.

Megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzésen:

Lőkösháza KSK–OMTK-ULE 1913    3–1       (1–1)

Lőkösháza, 100 néző, vezette: László I. (Hajdú D., Vágási P.)

Lőkösháza: Teresán – Oláh T.(Barna Márk), Korcsok M., Kotroczó D., Dunai, Balázs, Barna A., Fekete, Orsós(Csirik), Balla, Sódar. Edző: Magyar István János.

Orosháza: Marunák – Kiss G.(Buza), Kovács D., Futaki, Kasza, Barna M.(Horváth M.), Szabó N., Simon, Lestyán, Sindel, Fejes (Lövei). Edző: Czollner Gábor.

Gólszerzők: Orsós (17., 89.), Balázs (58. – 11-esből), ill. Simon (4.).

– Nem lesz egyszerű feladat egy várhatóan rendkívül mély talajú pályáról elhozni a három pontot. A feladat adott, a teljesítés csak rajtunk múlik – vélekedett az esélyekről még a mérkőzés előtt Czollner Gábor edző. Nos, ennyire nehéz mérkőzésre a tréner sem számított.

Simon góljával már a 4. percben vezetést szerzett az orosházi csapat, ekkor úgy tűnt, gyorsan eldől a mérkőzés. A hazaiak a 16. percben Orsós révén egyenlíteni tudtak, ettől vérszemet kaptak és agresszív játékkal megfordították a találkozót. Az 58. percben Balázs büntetőjével már a hazaiaknál volt az előny, amit a 89. percben Orsós második találata bebiztosított.

– A mai napon minden ellenünk dolgozott. Hiába szereztünk gyors vezetést, a rossz pályával és a játékvezető segítségével fellelkesült hazai csapat ellen nem tudtunk mit kezdeni. De semmi nem áll meg, emelt fővel dolgozunk tovább és bízunk benne, hogy a végjátékban végre kamatoztathatjuk a befektetett munkát – nyilatkozta a mérkőzés másnapján Czollner Gábor edző.

Az OMTK-ULE 1913 csapata március 17-én 15 órától hazai környezetben fogadja a Kevermest.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás