ONKC: pontokért utaznak Gyömrőre

A hétvégén ismét idegenben lép pályára az orosházi női kézilabdacsapat március 10-én. A sereghajtó Gyömrő lesz következő ellenfél, mely  ellen tovább gyarapítanák pontjaik számát.

Szombaton az újonc, Gyömrői VSK együtteséhez látogat a felnőtt gárda. A Pest megyeiek 18 forduló után sem szereztek pontot, így az OXXO Energy Orosházi NKC játékosai számítanak a találkozó egyértelmű esélyesének.

Az orosháziak előző, szomszédvári rangadón, a Hódmezővásárhely ellen megszerezték az első pontot a tavaszi szezonban, ami lélektanilag rendkívül fontos volt számukra. Erre alapozva készültek a héten Papp László tanítványai.

– Az előző mérkőzésen a végjátékban pontot buktunk, mégis ráléptünk arra az útra, amit a tavaszi szezon előtt elterveztünk. A lányok végig küzdöttek és harcosan kézilabdáztak, ezt várom most is tőlük a Gyömrő ellen – hangsúlyozta a vezetőedző a klub honlapján.

A találkozó március 10-én szombaton 18 órától kezdődik.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás