- hirdetés -

A huszadik fordulót rendezik meg a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Az OMTK-ULE szombaton, a Rákóczi Vasas vasárnap lép pályára.

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságban a listavezető OMTK-ULE 1913 csapata a tabella alján található Lőkösháza KSK vendége lesz szombat délután. A két csapatot tíz hely és 37 pont választja el egymástól. A papírforma biztos orosházi sikert ígér.

Lőkösháza KSK – OMTK-ULE 1913 (Lökösháza, március 10. 14.30 óra)

– Az időjárás miatt sajnos ki kellett hagynunk egy mérkőzést az elmúlt hétvégén,ezért most újra lendületbe kellene kerülnünk. Nem lesz egyszerű feladat egy várhatóan rendkívül mély talajú pályáról kell a három pontot elhoznunk. A feladat adva van, a teljesítés csak rajtunk múlik-vélekedett az esélyekről Czollner Gábor edző.

A hadra fogható keret, amiből kialakul a kezdő tizenegy: Marunák, Szabó N, Futaki, Fejes, Lestyán, Kiss, Barna, Simon, Kovács,Kasza, Sindel, Szabó Á,Horváth,Pelle,Lövei,Buza,Téglás.

Elekes sérült, Deli és Mucsi eltiltás miatt kénytelen kihagyni a szombati mérkőzést.

A mérkőzés játékvezetője: Szűcs Zsolt (Hajdú Dávid, Vágási Pál)

Az OMTK-ULE ősszel hazai környezetben 2-1-re győzte le a Lőkösháza csapatát (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A megyei I. osztály listavezetője, a Méhkerék látogat vasárnap a gyopárosi sportcentrumba, hogy megmérkőzzön a 6. helyen álló Rákóczi Vasassal. A két gárdát 26 pont választja el egymástól, a papírforma vendég győzelmet ígér. Annál is inkább, mert ősszel 5:0 arányban szinte kiütötte a telepieket a határmenti csapat.

Rákóczi Vasas SE – Méhkeréki SE (ULE-Sportcentrum, március 11. 14.30 óra)

– A csapat a megszokott módon készült a soron következő mérkőzésre. Szeretnénk egy jó és sikeres  mérkőzést játszani a bajnokesélyes ellen. Sajnos Tasi Robi sérült, Németh Gábor sárgalapok miatt hiányzik-nyilatkozta kincstári optimizmussal Gyimesi András edző.

A várható kezdő: Tóth-Boros,Ludányi,Kiss,Sajti,Bogár,Kánya P. Villi M.,Bálint D.,Kolozsvári J. Mazán N.

A mérkőzés játékvezetője: Barta Tibor (Bozó Norbert, Petrovszki Péter)

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.